piektdiena, 2011. gada 2. septembris

Tamborēts Pančo

      Šis darbiņš tapa rekordlielā ātrumā.Vajadzēja divu nedēļu laikā uztamborēt vai uzadīt pančo.Es to paveicu nedēļas laikā.Varbūt kādam tas laiks nav nekas,bet man tas ir rekordātrums,jo nepārtraukti kādam no mājiniekiem tieši tajā brīdī,kad esmu iekritusi darbā,kaut ko vajag.Manis raustīšana uz visām pusēm notiek visu laiku.Domāju strādāšu pa nakti,bet tas nav priekš manis.Nākamajā dienā esmu nikna uz visu pasauli,jo neesmu izgulējusies.
      Bet tagad nedaudz par pančo.Nosacījums bija šāds-vienalga,adīts vai tamborēts tikai lai nav biezs,smags un neizskatās pēc villaines,un, lai var uzvilkt arī vasaras vakarā.Dzeltens ar dažādu krāsu svītrām.Nu tad ķēros pie dziju meklēšanas.Uzdevums diezgan sarežģīts,skatījos gan vienu,gan otru dziju,bet paliku pie BBB atlas ,70%vilna,30%akrils.Sanāca tiešām viegls un gaisīgs.



Klāt vēl tapa cepurīte

Un puscimdiņi









   

6 komentāri:

Aija Elliņa teica...

Ārprāts, varu iedomāties, ja vēl ir termiņš, tad tie mājinieki jau ''rausta'' divreiz intensīvāk, vai ne? :D Brīnišķīgs rezultāts! :)

NiPa teica...

Var jau būt,ka rausta tāpat,bet kad esi iesācis kadu darbu,tad tā raustīšana liekas intensīvāka.Paldies,Aija!

Inese teica...

skaists un romantisks darbiņš :)
Man gan iegadījies tā, ka tad, kad spiež termiņi un esmu līdz matu galiņiem kādā procesā, ap mani laikam viss dzīvais mirst, jo mani nez kāpēc liek mierā :))), bet pārējo laiku gan rausta uz nebēdu :D

NiPa teica...

Paldies,Inese!

Anonīms teica...

loti skaisti dievinu gribu tadu pasu pati uztamboret vai ir iespejas kautkur uzzinat ka tadu tambore??

NiPa teica...

Lielāko daļu savus tamborējumus radu uz izjūtām.Sāku no kakla daļas uztamborējot pīnīti tik garu,lai var dabut galvu iekšā,un tad tik uz riņķi.Lai veidojas zvans,ik pa dažām rindiņām ,vienādā attālumā pieaudzē stabiņus.Ceru sapratīsi.