ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Lina rotiņas

Mazliet iekritu azartā.Mūsu veikaliņā ''Tīne'' parādījies lins dažādās krāsās.Tad nu nenoturējos un nopirku dažādas krāsas.Pagaidām ir tapušas rotiņas dabīgajā lina krāsā un brūnā,pārējās krāsas atrādīšu vēlāk,jo ir tapšanas stadijā.




piektdiena, 2011. gada 22. aprīlis

Nedaudz latviskā stilā

Vajadzēja dāvanu draudzenei.Sāku meklēt netā kādu ideju ,un atradu šeit tamborētu kakla rotu.Es viņu nedaudz latviskoju-tamborējot no lina un viducī ietamborējot mūsu pašu olīti ,Jūrkalnē atrasto.Arī lentīti ievēru lina.Tā kā ar kakla rotu  nepietiek,jo viņai vārda diena vienā dienā,dzimšanas diena nākošajā ,klāt vēl uztamborēju rokassprādzi.Cik vairs vasara tālu,varēs sapucēties.





sestdiena, 2011. gada 16. aprīlis

Ak,kokvilna,kokvilna!

Man ļoti patīk strādāt ar kvalitatīvu kokvilnu.Darba iznākums gandrīz vienmēr mani apmierina.Darbiņi izskatās glīti un skaisti.Te nu ir pabeigts viens pasūtījums no kokvilnas(dzija Java 67%kokvilna un 33%viskoze).Adīts pavasarīgi vasarīgs džemperītis ar tamborētu ziedu salikumu sānā un uz piedurknes.Šī dzija nekad mani nav pievīlusi,un arī klientus nē,jo valkājas ļoti labi.





Savu visuzticamāko klientu iedrošināta,esmu uztaisījusi savu birku.Turpmāk savus darbus parakstīšu šādi



Vēl viens darbiņš no kokvilnas (dzija ALIZE Bahar 100%kokvilna) Neparasti ātri tamborējas un skaisti izskatās.Katra puķīte ir savā tonī. Brīnišķīga toņu pāreja. Adot  veidojas svītras.Iekritu azartā,nopirku visas krāsas kādas bija pieejamas mūsu mazajā veikaliņā" Lote".Šobrīd varu atrādīt tikai vienu,jo pārējās ir tapšanas stadijā




trešdiena, 2011. gada 13. aprīlis

Kvarcs jaunā ietērpā

Kādu laiku atpakaļ uzmeistaroju brošiņa,bet man viņa likās auksta un nemīlīga.Ķīniešu pērlītes man ar nepatika,jo nav vienāda lieluma un kvalitātes.Tā viņa tika nolikta malā ar domu,varbūt kādam tomēr iepatīkas.

Ziema ir galā un aukstums prom,tādēļ pienāca laiks ietērpt kvarcu siltākos toņos,un arī pērlītes esmu ieguvusi daudz kvalitatīvākas ar kurām ir prieks strādāt.Kā saka mans vīrs-meistarība nāk ar laiku.Tagad esmu apmierināta ar rezultātu.Te nu ir kvarcs jaunā ietērpā.

otrdiena, 2011. gada 5. aprīlis

Žābo

Kamdēļ gan žābo nevarētu būt no pērlītēm?Var!Tā nu es ķēros pie darba.Savos akmeņu krājumos atradu akmeni,kurš  agrāk nepiesaistīja savu uzmanību,jo likās diezgan neglīts(vismaz man tā likās).Vairākas reizes esmu mēģinājusi viņu iepērļot,bet pie man tīkama rezultāta nenonācu.Tagad gan man liekas,ka esmu atradusi viņam piemērotu ietērpu.Lai žābo varētu pasiet zem apkakles,uzpērļoju mazu ķēdīti kurā ievēru atlasa lentīti,lai nepieciešamības gadījumā žābo varētu pārtapt kakla rotā un variētu ar  rotas garumu.


Ja kādam ir interese par shēmu,rakstiet ,aizsūtīšu.